Peter Van Gucht signeert zijn strips in Puurs

Pug signeert en zingt!

Mijn goede vriend en collega Luc Morjaeu organiseert een bijzondere tentoonstelling in zijn eigen gallerij. Hij is er in geslaagd vrij werk van verscheidene medewerkers uit de Studio Vandersteen te verzamelen. Niemand minder dan Paul Geerts, Jeff Broeckx, Ron Van Riet, Wout Schoonis, Christian Verhaege en uiteraard Luc Morjaeu zelf tonen hier een andere kant van hun creatieve kunnen. Ook ik heb er enkele werken aan uitgeleend. Een interessante en opzienbarende expositie die aantoont dat de Studio zich altijd met talent heeft omringd.

Daar ik de vernissage van zaterdag 6 juni zal moeten missen organiseer ik in samenwerking met Luc een geanimeerde finnissage op zondag 21 juni. De feestelijkheden starten om 18u met een signeersessie rond mijn strips. U kan zelf boeken meebrengen maar er zullen ook uitgaven aanwezig zijn die anders moeilijk te vinden zijn en al zeker niet voorzien van een handtekening. Zo kan u er ‘De Havengeest’ vinden alsook ‘Zapman’, albums die ik samen met Jan Bosschaert maakte, maar verder ook het album van ‘Rafke De Raaf’ wat het begin betekende van de prachtige samenwerking met Luc Morjaeu die nu al 10 jaar lang spannende en plezante albums van Suske en Wiske oplevert.

Om 20u is er dan een spetterend mini-concert van Zoek & De Reizigers om tenslotte samen het glas te heffen op een artistieke toekomst.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

PUG

Meer info op onderstaande uitnodiging.

SVAB-uitnodiging-digitaal-mail

Je kan niet reageren.

Kamerplanten bevorderen het maatschappelijk welbevinden!