Klankman eerste huiskamerconcert

Klankman ondergaat het ene debuut na het andere. Na ons eerste optreden tout court in eigen atelier tijdens het WAK afgelopen lente, ons eerste zaaloptreden in juni én ons eerste festival in juli speelden we afgelopen zaterdag ons eerste huiskamerconcert. Een 35 tal mensen genoten van ons eerste programma ‘Klankjorum’, 18 nieuwe nummers waarvan 2/3é voor het eerst uitgevoerd werden voor publiek. Het was een try-outvoorstelling maar daar was weinig van te merken, vanaf de eerste tot de laatste noot was iedereen ‘mee’. De reakties nadien overweldigend! Dit geeft ons de energie om door te gaan. We zijn nu meer dan ooit vastbesloten om Klankman in 2014 te lanceren. Website, CD-opnamen, een eerste voorstellingenreeks, the sky is the limit. Ik kijk er reikhalzend naar uit.

Enkele reakties:

‘Een super-ervaring.
Het publiek was in de wolken en heb van de meeste al zeer lovende reacties gekregen.’ (onze gastheer)

‘Je bent een crack!
Je creatieve talent om dingen aan te voelen, te verwoorden en te verzingen, en deze met elkaar te verbinden is van een grote klasse.
Hoed af, de hoogste hoed af!’

‘Hartelijk dank voor een leuke avond, hebben genoten van jullie gastvrijheid —
we zullen de talenten van de klankman uitbazuinen en hopen voor een volgend optreden ten lande.’

‘Nen dikke merci voor de organisatie, de mooie locatie, het lekkers (zowel vloeibaar als vaste voeding) en onvergetelijke entertainment. Wij hebben echt genoten, het was een mooi einde van een moeilijke dag!’

‘Het genoegen was volledig onzerzijds.Het was ronduit schitterend.
Uiteraard mede dankzij de kookkunsten van de gastheer en de gastvrijheid van de gastvrouw.’

Wie Klankman wil boeken kan terecht op info@pug.be of 0471 83 30 08. Misschien tot ziens?…

Je kan niet reageren.

Kamerplanten bevorderen het maatschappelijk welbevinden!