Liaisons Dangereuses

Waarde burgers en edelgeborenen,

PUG dropt -in opdracht van KTUNA- u midden in de wonderlijke, maar o zo decadente wereld van de Franse adel eind 18de eeuw.

LIAISONS DANGEREUSES is oorspronkelijk een brievenroman van Richard Choderlos de Laclos, maar is later verwerkt in een toneeltekst en een filmscenario – wie vergeet ooit nog de fabuleuze vertolkingen van Glenn Close, John Malkovic en Michelle Pfeiffer?

Marquise de Merteuil en Comte Valmont – gewezen minnaars – houden hun hartstocht voor elkaar brandende in een ziekelijk spel: het corrumperen van onschuldige zielen. Als Valmont zich de uitdaging stelt om Madame de Tourvel te verleiden, die bekend staat als de meest zuivere, trouwe en vrome vrouw van Parijs, gaat de markiezin daar gretig op in. En als hij slaagt, zullen ze nog eenmaal de nacht samen doorbrengen.

Wat begint als een verderfelijke weddenschap – waarbij de smerigste listen niet ongebruikt blijven – zal eindigen in een strijd op leven en dood. Het machtsspel tussen de twee protagonisten is opwindend, gevat en kil beschreven door de Laclos.

Het is kortom genieten van begin tot eind!

Met: Christof De Bruyn, Fabienne Peeters, Ellen de With, Dempsey Hendrickx, Gert Van Putte, Marleen Van Gils, Maria Thone, Marlies Van Laere en Catherine Jochems

Waar Zaal Berkenhof – in een zeer bijzondere setting met beperkt aantal plaatsen!!! – te Brasschaat, hoek Lage Kaart en Middelkaart, in schooldomein De Vlinder

Wanneer 7, 8, 13, 14 en 15 december 2012 om 20.00 uur

Reserveren Via www.ktuna.be of telefonisch 03/652.05.85. Wees er snel bij gelet op de beperking der plaatsen!!

Prijs VVK € 10,00 Kassa € 12,00

Binnen de zeven dagen na telefonische reservatie of via de website, betaalt u het volledig verschuldigde bedrag via overschrijving met vermelding van uw naam; datum voorstelling en aantal kaarten op ons rekeningnummer 789-5376776-84.

De definitieve plaatsen worden slechts toegewezen na betaling; uw kaarten liggen steeds gereed aan de kassa.

Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na 14 dagen. Reserveert u minder dan zeven dagen voor de voorstelling dan vervalt uw reservatie – indien nog niet betaald – uiterlijk vijftien minuten voor aanvang van de voorstelling. Hou dus rekening met de tijd die banken nodig hebben om verrichtingen uit te voeren. Breng voor alle zekerheid uw stortingsbewijs mee, vooral als u rijkelijk laat zou betaald hebben.

Perscommentaar: GRAAF STUK (De Kzet september 2012)

Na de voorstelling is er gelegenheid om u in ons adellijk salon neer te ploffen met een drankje – de blauwbloed cocktail is een aanrader naar het schijnt, maar let: zeer verraderlijk!

Hoog edelachtbare groeten van uw regisseur

PUG

Je kan niet reageren.

Kamerplanten bevorderen het maatschappelijk welbevinden!